9 Kasım 2011 Çarşamba

Gözaltına alınan Ramazan Alacak ölü bulundu
ANF
21:12 / 09 Kasım 2011

Amed - Diyarbakır’da 28 Ekim’den bu yana kendisinden haber alınamayan Ramazan Alaca (50) adlı yurttaş, Adıyaman’ın Kahta İlçesi kırsalında ağaçta asılı halde bulundu. Alaca’nın Malatya Emniyeti tarafından 3 gün gözaltına alındığı ve gözaltının ailesine bildirilmediği öğrenildi.

Diyarbakır’da 28 Ekim günü evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan mesleği saatçilik olan Ramazan Alaca (50) adlı yurttaş, Adıyaman’ın Kahta İlçesi kırsalında bir ağaçta asılı bulundu. 28 Ekim’den bu yana ailesi tarafından aranan Alaca’nın Malatya’da gözaltına alındığı ve 3 gün gözaltında tutulduğu öğrenildi.

Gözaltına alındığı emniyet ve hastane kayıtlarına da geçen Alaca’nın gözaltına alınma gerekçesi ise öğrenilmedi. Alaca’nın gözaltına alındığı zaman ailesine de haber verilmediği öğrenilirken, Alaca’nın ailesi, emniyet yetkililerinin Alaca’nın gözaltına alındığını ailesine söylenmemesini kendisinin istediğini iddia etti. Malatya ve Adıyaman’da herhangi bir işinin ve yakınının olmadığını ifade eden Alaca’nın ailesi, olayın “intihar değil cinayet” olduğunu söyledi.

Adıyaman’ın Kahta İlçesi kırsalında bir çoban tarafından ağaca asılı bulunan Alaca’nın cenazesi Malatya Adli Tıp Kurumu’na getirildi. Olayı duyan aile bugün Malatya’ya giderek, cenazeyi aldı. Alaca’nın yarın Diyarbakır’da toprağa verileceği öğrenildi.

ANF NEWS AGENCY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder